Pro-Active Services

 Al zijn de sturingen dan “end of support”, u kunt steeds bij Suminvent terecht voor het herstellen ervan. Zo geeft u uw machines een extended lifetime en een hogere rendabiliteit en uw bedrijf hogere winsten.

Back-up van de configuratie van programmeerbare componenten   
Om toekomstige herstellingen te vergemakkelijken of simpelweg te garanderen dat toekomstige herstellingen mogelijk zijn, bieden wij aan om een ​​back-up te maken van de configuratie van de programmeerbare apparaten op uw printplaten volgens de licenties of rechten die van toepassing kunnen zijn op de software waarvan een back-up wordt gemaakt. In sommige gevallen is back-up mogelijk niet mogelijk.
Predictive Maintenance   
Het komt nogal eens voor dat een elektronisch apparaat defect raakt omdat sommige aanwijzingen voor een storing zijn genegeerd of niet zijn opgemerkt. Om schade aan uw elektronica te voorkomen, biedt Suminvent predictive services aan. We controleren alle parameters die nodig zijn om de status van uw elektronische apparaten te controleren. 
Verouderende componenten vervangen   
De verouderende componenten op de print kunnen indien nodig worden vervangen. Suminvent kan de klant adviseren welke componenten vervangen moeten worden en hoe oud deze op de vervangingsdatum mogen zijn.